Taking too long? Close loading screen.
LOADING WEBSITE

Karate jitsu

Karate Jitsu is een Martiale Krijgskunst die op doeltreffende wijze het Karate aanvult ongeacht welke stijl beoefend wordt met toevoeging van verdedigings technieken die ontsproten zijn uit de stijlen van het Goshin-Jitsu : beenvegen, ontwijkingen, overrompelingen, worpen, klemmen en diens meer. De technieken van het Karatre-Jitsu worden toegepast op een tegenstrever die jou aanvalt met trap-, vuist-, of met een wapen, of die jou vastgrijpt op één of andere manier : op al deze vormen van agressie zijn een waaier aan aangepaste verdedigingstechnieken voorzien.
Er worden geen brutale worpen noch acrobatische traptechnieken uitgevoerd , noch brutale krachten gebruikt : enkel de volgende regel is van toepassing : EENVOUD en DOELTREFFENDHEID. Karate Jitsu is een Martiale Kunst die meer leven en vreugde geeft en is tevens een manier van zelfverdediging die men zeer lang kan beoefenen zonder traumatische gevolgen.
Het is ok fijn vast te stellen dat onze technieken van Karate Jitsu terug te vinden zijn in heldhaftige series met o.m. Chuck Norris, Lorenzo Lamas, Steve Seagal en andere helden van het witte doek… het beste bewijs dat niet is uitgevonden.
karate jitsu

Waar

Wanneer

Hier meer info over de uren van de school waar deze discipline aan wordt geleerd.

Contact

Hier meer info over de leerkracht zoals email, telefoon, website naam, etc..